Uw cross-media-campagne in handen van Campanjo

U bedacht een lumineuze campagne met een cross-media-insteek. Wie het vlekkeloos voor u in de praktijk brengt? Campanjo natuurlijk.

De kracht van cross-media

Succesvolle mediacampagnes bedenken: dát is uw passie. Daarom trekt u ook de kaart van cross-media met sterk doorgedreven 1to1 personalisatie. U zet verschillende kanalen in, omdat u weet dat klassieke campanjes niet langer volstaan. Uw partner in crime: Campanjo.

cross-media image

Cross-media: perfecte uitvoering

U de creatieve kant, wij de praktische. Een toffe deal? Absoluut, want onder het motto ‘schoenmaker, blijf bij je leest’ doen we ieder waar we goed in zijn. En ónze specialiteit is úw cross-media-campagne tot leven brengen. Hoe eenvoudig of complex die ook is. Een sms, e-mail, persoonlijke url, direct mail? Alles kan! Na afloop krijgt u een rapport met de ‘hits’.  Bovendien kunnen wij helpen met de conversie meting op te zetten, zo ziet u de return on investment want ‘meten is weten’

Ervaren in en gepassioneerd door cross-media

De realisering van uw crossmedia-campagne outsourcen? Dat is tijd besparen en gemoedsrust krijgen. Zeker als u vertrouwt op Campanjo. Want wij trakteren u op een state-of-the-art uitvoering. Dankzij:

  • een rugzak vol ervaring op vlak van cross-media communicatie
  • een gereedschapskist vol handige tools

Onze ambitie is om een mooie langtermijnrelatie op te bouwen met reclame-, communicatie-, en evenementbureaus als het uwe. Daarom bieden we u niet alleen degelijk werk, maar ook voordelige tarieven.

Contacteer ons vandaag nog voor uw cross-media-campagnes. En breng ze zonder zorgen tot een goed einde.