Event-kit voor Teradata Posted in Cases, Nieuws by on 26/07/2014 Tags: , ,

Campanjo helpt Event agency Next Event een handje mee voor de event-management en on-site registratie en scanning tools op de jaarlijkse internationale high-level Teradata conference in Prague.

We hebben nauw samengewerkt met het Next Event team die jaarlijks het Teradata Universe evenement organiseert, deze keer was Prague de stad waar het allemaal gebeurde.

Campanjo verzorgde de website met alle praktische info inclusief online registraties met e-payments alsook het content management gedurende de verschillende evenement fases.

Daarnaast hebben we ook de back-office voorzien voor het beheren van de meer dan 1000 attendees die zich hebben ingeschreven. Zaken zoals het beheer van attendees, sessies, speakers, hotel booking, betaal transacties, confirmatie e-mails en e-invoicing kwamen aan bod via de beveiligde back-office.

Op het evenement zelf werden check-in posten voorzien om de mensen met hun confirmatie e-mail vlot in te check-en en hun badge te printen. De QR code op de badge werd zowel gebruikt voor de on-site sessie scanning als voor on-site networking gezien men de QR ook kon scannen als business card. Bij het bezoeken van de verschillende stands kon de attendee’s badge worden gescand met een iOS app die de standhouders ter beschikking hadden, deze konden dan de lijst met bezoekers-contact gegevens opvragen.